tv weeeeeee

Nu tittar jag på pirates of the caribbean med min syster och hennes kompis julia. Nu har jag två present kort missäy, fan skit glad. Jag orkar inte skriva mer men bajs på alla hej då :)


pengar och massa annat ;)

ursäkta att jag inte har uppdaterat mer men i förigår så fick jag feber och då har jag inte orkat blogga. Men idag är jag bara lite snuvig. Vid kl 18.00 kommer min syslingar och byta julklappar. Imorgon ska jag till ullared med min syster, hennes kompis julia, mamma och emma. Jag kanske vissar vad jag köpte imorgon i nästa inlägg eller om jag inte orkar, så gör jag det i övermorgon. 

det här fick jag i julklapp och jag fick pengar men jag vill inte vissa dom ;)

deta köpte jag för dom pengnara jag fick på annandags rean och jag har mer pengar.








frosty the snow man <3

imorgon ska jag till stan , för att köpa en tröja på gina som man inte kan köpa internet!!!!


Idag har vart så jävla rolig för jag har varit med mina kusiner och fyfan vad mycket jag skratta. Min fabro är stört skjön. Imorgon så är det julafton så då lägger jag upp ett till inlägg. Nu ska jag sova,iallafal försöka så god natt.

här får ni en bild på mig när jag var liten.

Jul Jul srålande jul

Ursäkta att jag inte har bloggat så mycket, men jag har haft en häftig stucking. Så jag har inte orkat blogga. Imorgon så ska alla få sina betyg och jag vet att jag har vg i ett ämne och resten är väll typ g och jag har kanske mvg eller vg i idrott också. Men igår så pynta vi julgranen och då blev den så här.


och så här ser jag utt idag:)

jag har fått en stor jävla finne på hackan! JAG FÅR DAMP !!!

älskar dig, du är som en syster för mig <3!

här får ni en bild som jag gjorde på studetiden till min baj <3


det snöra som fan

hej nu sitter jag och äter frukost. Jag och mina kompisar har startat en blogg som läsarna kan betäma vad vi ska gör för saker t.ex. sniffa salt eller andra saker. Ni går in  HÄÄRR. Det är skit mycket snö ute nu och den går up till knäna på mig för jag är kort men ho giva shit. 


rapparen

heej

Efter skolan så var jag var med frida och jag flabba ihjälmen så mycket så jag kissa på. Vi har pratar med coffe på skype och lite andra saker.   I love you soo mutch <3  lillsnoppen



RSS 2.0